BEHANDLINGER

Medisinsk injeksjon

Botulinum toxin er et protein fra bakterien Clostridium Boutlinum. De aller fleste kjenner den ved navnet Botox. Virkestoffet ble oppdaget på 1800-tallet og har blitt brukt til en rekke sykdommer før man fant ut at den også hadde en estetisk effekt.

Medisinen hemmer frigjøring av acetylcolin, som fører til at muskulaturen ikke trekker seg sammen. I det behandlede området vil linjene/ rynkene etterhvert glattes og jevnes mer ut.

 

Hvilket område behandler vi?

Hos LINJER behandler vi:

-frontalis (panna),

-glabella (sinnarynka),

-orbicularis oculi ( smilerynke/kråketær)

*Annet:

-masseter/tanngnissing

-spennings hodepine

-gummy smile

-hyperhidrose/overdreven svetting (armhule/håndflate/fotsåle)

*For andre indikasjoner, vurderes dette individuelt av spesialsykepleier og lege.

Gjør det vondt?

Noen kan synes at det gjør vondt når medisinen blir injisert under huden. Ellers kjennes stikkene ut som myggstikk. Bedøvelse blir ikke brukt i denne behandlingen. Om ønskelig med bedøvelse, blir det selvfølgelig tatt hensyn til.

OBS! 

Alle pasienter blir vurdert og godkjent av lege ved første gangs behandling. Vurderingen er gyldig i 12 mnd. Dersom noe endrer seg innen disse 12 mnd, må du opplyse dette til din behandler. Vi kun i mot timebestilling ved denne behandlingen. Det vil også bli satt opp kontrolltime 14 dager etter behandling for videre oppfølging. Konsultasjon- og samtykkeskjema må være utfylt og godkjent av lege før timen til behandling. Bestill din time 1-3 dager frem i tid.

Fillers

Hva er hyaluronsye?

Hyaluronsyre er ett sukkermolekyl som produseres naturlig i kroppen. I huden har den i oppgave å gi fukt samt å stimulere produksjonen av elastin og kollagen. Disse er med på å gjøre huden mer elastisk og gir volum.

Hyaluronsyre produksjonen avtar allerede ved 25-års alderen. Dette kan man se ved at kinnben og kinn vil miste fasong og bli mer innsunket. Linjer og rynker vil da bli mer fremtreden.

           

Hvilket område behandler vi?

Hos LINJER behandler vi marionette linjer ( ”sur munn”), nasolabial (området mellom nesa og kinnet), lepper, kinnben, tåregrop, arr, nesekorreksjon og generelle rynker. Med fillers kan vi også gjenopprette volum som er tapt i et ansikt. Bestill en konsultasjonstime hos din behandler for å få en individuell behandlingsplan for deg.

 

Gjør det vondt?

Smerteterskelen er forskjellig fra person til person. Hos LINJER bruker vi bedøvelses krem når vi behandler lepper. Det er også noe bedøvelse i produktet som gjør at man blir godt bedøvet underveis. Husk å si i fra dersom du er allergisk mot lidokain. Vi bruker kun anerkjente og FDA-godkjente merker som Juvedérm, Restylane og Teosyal.

Fotona 4D laser

Få ansiktsløft uten å gå under kniven med vår Fotona 4D laser! 

Med vår Fotona 4D laser, som eneste i Kristiansand, kan du blant annet:

-forbedre/oppstramming av slapp hud (for eks: hals, mage etter graviditet, knær, grevinneheng)

-generell hudforbedring

-reduksjon av porer

-linjer/rynker

-volumtap

-pigmentering

-tunge øyelokk

-poser under øynene

-blodkar i ansikt

-strekkmerker og arr

-acnearr

-leppebehandling

Anbefaling:

Vi anbefaler et behandlingsforløp på gjennomsnittlig 4 behandlinger, ettersom hvordan utgangspunktet og hvordan man responderer på behandlingen. Vi anbefaler å bruke SkinCeuticals produkter hjemme, mellom hver behandling, for minst mulig nedetid. 

Gjør det vondt?

Behandlingsområdet vil kjøles ned under behandlingen med en egen maskin. Man kan bli noe rød/hoven i etterkant av behandlingen. Flassing er individuelt og kan komme i etterkant av behandlingen.

NYHET!

Liplase:

Vi kan endelig tilby en leppebehandling som "plumper" , øker volumet, definerer og reduserer aldringstegn, uten bruk av fillers. Som regel er det nok med 1 behandling. Varighet fra 6 mnd. Tilnærmet smertefritt.

PRP (Platelet Rich Plasma) / Vampire treatment

PRP (Platelet Rich Plasma):

PRP er en injeksjonsbehandling hvor man bruker pasientens eget blod. Den er mer kjent som "Vampyrbehandlingen".

Denne behandlingen har blitt brukt i over lengre tid mot kroniske senskader hos idrettsutøvere,  i ortopedi på sykehusene osv. Forskningene viser effekt av PRP, da dette fører til cellefornyelse og produsering av nye celler.

 

I blodet finner man blodplater. I disse blodplatene finner vi en rekke proteiner som fungerer som veksthormoner for kroppens celler og vev. Det vil si at når vi kutter oss i huden, så aktiviseres blodplatene slik at immunforsvaret starter å reparere skaden.

Ved å ta ut noen ml med pasientens eget blod fra en vene i armen, og sprøyte dette inn igjen i det aktuelle området, vil denne prosessen trigge immunforsvaret til å reparere og fornyer celler. Dette fører til nydannelse av celler som igjen produserer kollagen og elastin, som har en svært viktig funksjon i huden vår. 

 

Hvilket område behandler vi?

Hos LINJER behandler vi PRP mot rynker, pigmentering, arr, og ved forbedring av hudhelse.

           

Anbefaling:

Ansiktsbehandling mot pigmentering, arr, anti-aging: 3 behandlinger med 4 ukers mellomrom

Gjør det vondt?

Behandling starter med en bedøvelses krem som skal ligge på i 30 min. Deretter vil plasmaet reinjiseres inn under huden, eller kombinere det med microneedling. Ta kontakt dersom du ønsker mer informasjon om denne behandlingen.

OBS!

Alle pasienter blir vurdert og godkjent av lege ved første gangs behandling. Vurderingen er gyldig i 12 mnd. Dersom noe endrer seg innen disse 12 mnd, må du opplyse dette til din behandler. Vi kun i mot timebestilling ved denne behandlingen. Det vil også bli satt opp kontrolltime 14 dager etter behandling for videre oppfølging. Konsultasjon- og samtykkeskjema må være utfylt og godkjent av lege før timen til behandling. Bestill din time 1-3 dager frem i tid.

Mer info:

http://www.cosbeauty.com.au/cosmetic-surgery-home-page/the-age-eraser/  

Sklerosering

Sklerosering er en behandling hvor man sprøyter inn et stoff inn i de overfladiske blodårene som fører til at åreveggene klapper sammen. Det er ikke alltid at alle behandlende blodkar forsvinner. Noen ganger trenger man flere behandlinger og det er også mulighet for at det kan oppstå nye i senere tid. 

Etterbehandling: 

Ved bruk av kompresjonsstrømper i 3-4 dager etter, øker sjansen for en mer vellykket behandling. 

Gjør det vondt?

Under behandlingen blir det brukt en veldig tynn og liten nål, likevel kan det være ubehag i form av svie og kløe.

OBS!

Alle pasienter blir vurdert og godkjent av lege ved første gangs behandling. Vurderingen er gyldig i 12 mnd. Dersom noe endrer seg innen disse 12 mnd, må du opplyse dette til din behandler. Vi kun i mot timebestilling ved denne behandlingen. Det vil også bli satt opp kontrolltime 14 dager etter behandling for videre oppfølging. Konsultasjon- og samtykkeskjema må være utfylt og godkjent av lege før timen til behandling. Bestill din time 1-3 dager frem i tid.

Microneedling

En revolusjonerende hudforyngende behandling som stimulerer hudens celler til å produsere kollagen ved å simulere en ”skade”. Ved å prikke mikroskopiske ”hull” på hudens overflate med et elektrisk instrument lures huden til å tro at den har fått en liten skade. Når huden tror den er skadet vil den frigjøre et utall vekst hormoner slik at kollagen produksjonen settes i høygir og huden fornyes. Sammenlignet med tradisjonelle laser behandlinger, som faktisk lager en skade og arrdannelse i huden, er denne behandlingen 100% fri for ødeleggende kjemikalier eller apparater. En behandling som er godt egnet til akne, pigmentering, rynker, store porer, brannskade/ arr, strekkmerker og generell hudforbedring.

 

Hvilket område behandler vi?

I utgangspunktet kan vi behandle hele kroppen.

 

Gjør det vondt?

Behandling av ansiktet vil det bli brukt en bedøvelses krem som skal ligge på i ca 15-20 min.

Medisinsk hudpleie

Vi bruker peelinger fra både Neostrata og ENVIRON i våre behandlinger. 

NeoStrata Rejuvenating peels er en serie med AHA-peelinger som forbedrer hudens tilstand og passer alle hudtyper. Under behandlingen påføres glykolsyre, sitronsyre eller mandelsyre på huden, enten hver for seg eller en kombinasjon. Peelingen fjerner de øverste tørre hudcellene som får huden til å se grå og trist ut. Den stimulerer også cellefornyelsen, styrker huden og forbedrer hudkvaliteten. Huden får et nytt liv og glød. Vi anbefaler å gjenta behandlingen hver 4-6 uke.

Retinol peel:

Retino peel er en avansert peeling som inneholder retinol og volumstimulerende ingredienser som er patentert av NeoStrata. Peelingen eksfolierer huden, gjør fine liner og rynker mindre fremtredende, bidrar til å redusere akne, gir fastere hud og en jevnere hudtone. Retinolpeeling passer perfekt til hud med aldringstegn eller ujevn hudtone og hud som ofte er rammet av akne og urenheter. Peelingen påføres i klinikken og vaskes av hjemme. Peelingen forårsaker synlig flassing ca 2-3 dager etter behandling, og dette er helt normalt. Vi anbefaler å gjenta behandlingen hver 6. og 8. uke.

TCA-peeling fra ENVIRON brukes ofte i kombinasjon med microneedling. Vi bruker denne syren på behandling for eksempel for strekkmerker og arr. 

Gjør det vondt?

Noen får en følelse av brennende og sviende følelse når man påfører syren. Andre sier de ikke kjenner noe. 

Volum extensions

Volum vippe extensions setter man flere falske vipper på din egen naturlig øyevipp. Disse falske vippene er tynnere og lettere og vil derfor ikke skade dine egne vipper.  

Klassisk extensions

Klassisk vippe extensions er når man påfører den naturlige vippen en falsk vipp.  

Negl design

Hos LINJER får du negler akkurat som du ønsker. Vi tilbyr gele- akryl og shellac negler. Ta en titt på bildene vi har på facebook eller instagram.  

Farging av vipper og bryn

Hos LINJER bruker vi to forskjellige merker i farging av vipper og bryn. 

Fred Hamelten: varer i ca 7-8 uker

Refectocil: varer i ca 3-4 uker

  • White Facebook Icon

Følg oss på Facebook

Lik oss gjerne for nyheter

  • White Instagram Icon

Følg oss på Instagram

Lik oss gjerne for nyheter

465 38 364

Vi gleder oss til å snakke med deg

post@linjerhudpleie.no

Vi hjelper deg gjerne