top of page

BEHANDLINGER

Rynkereduksjon

akupunktur Behandling

På grunn av EU-reglement er det ikke lov for oss å nevne reseptbelagte legemidler noen steder, heller ikke for å informere. All informasjon vil bli gitt på konsultasjon. – Men du kan også ringe/sende oss en sms eller epost så kan vi svare på det du måtte lure på. 

Botox-behandling

Fillers (Juvéderm/Teosyal)

Hva er hyaluronsye?

Hyaluronsyre er ett sukkermolekyl som produseres naturlig i kroppen. I huden har den i oppgave å gi fukt samt å stimulere produksjonen av elastin og kollagen. Disse er med på å gjøre huden mer elastisk og gir volum.

Hyaluronsyre produksjonen avtar allerede ved 25-års alderen. Dette kan man se ved at kinnben og kinn vil miste fasong og bli mer innsunket. Linjer og rynker vil da bli mer fremtreden.

           

Hvilket område behandler vi?

Hos LINJER behandler vi marionette linjer ( ”sur munn”), nasolabial (området mellom nesa og kinnet), lepper, kinnben, tåregrop, arr, nesekorreksjon og generelle rynker. Med fillers kan vi også gjenopprette volum som er tapt i et ansikt. Bestill en konsultasjonstime hos din behandler for å få en individuell behandlingsplan for deg.

 

Gjør det vondt?

Smerteterskelen er forskjellig fra person til person. Hos LINJER bruker vi bedøvelses krem når vi behandler lepper. Det er også noe bedøvelse i produktet som gjør at man blir godt bedøvet underveis. Husk å si i fra dersom du er allergisk mot lidokain. Vi bruker kun anerkjente og FDA-godkjente merker som Juvedérm, Restylane og Teosyal.

Nordyx trådløft

Modell Lower Face

Nordyx tråder er laget av høyeste kvalitet Kaprolakton og Poly-melkesyre (PLACL). Dette er også materialer som finnes i vanlige suturer på sykehus.Trådene gir et løft og samtidig som den revitaliserer huden over tid. Trådmaterialet og krokene i vevet, gir stimuli til nydannelse av bl.a kollagen. 

Trådene er CE godkjent for bruk i huden og forsvinner med tiden fra vevet etter ca 1-2 år. Dette er avhengig av tykkelsen på tråden som legges i vevet. Etter trådene er borte fra vevet vil man ha en effekt som kan vare opptil 5 år. 

Hvilket område behandler vi?

Vi tilbyr brynsløft og ansiktsløft. Prisen på behandlingen blir beregnet ut ifra antall tråder som blir lagt. Dette er varierende fra person til person.

Behandlingen er rask og effektiv. Nordyx trådløft gir både løft av vevet, slik at kunden ser en forskjell med en gang, og gir en langsiktig revitalisering av vevet som gjør at vevskvaliteten forbedres de neste månedene. Antall tråder som settes pr. bryn varierer fra kundens ønske og fasong.  Vi designer løftet slik du vil ha det. Denne behandlingen passer for både kvinner og menn, unge som eldre. Men, ikke alle er kandidat for denne behanldingen. Vi anbefaler deg å sette deg opp til en konsultasjonstime for vurdering.

Xs lift: miniløft (passer for brynsløft, personer fra 25år - 35år)

S lift: moderatløft (passer for brynsløft og ansiktsløft, 35år - 45år)

M lift: løft ( passer for brynsløft og ansiktsløft, 40år - 50år)

L lift: superløft (passer for ansiktsløft, 45år - 65 år)

XL lift: for dem som trenger litt mer løft

*DU MÅ HA KONSULTASJONSTIME FØR TIMEN DIN. 

Forhåndsregler i forbindelser med behandlingen:

*3 dager uten blodfortynnende 

*Begrense ansiktsmimikk i 14 dager.

*Ligge mest mulig på ryggen de tre første nettene, unngå å ligge på siden.

*Unngå trening de første to ukene etter behandlingen.

*Unngå sminke de første 1-3 dagene.

*Ha plaster over innstiksstedet de første 3 dagene.

*Ikke skrubbe huden og ikke ta på innstikkstedet.

Mistenker du infeksjon(rødhet, ømhet, hevelse og varme) etter behandlingen, ber vi deg ta kontakt med din behandler.

Gjør det vondt?

Det blir brukt bedøvelse før behandlingen, likevel kan man kjenne en stikkende følelse under og i etterkant av behandlingen.

Fotona Laser

To kvinner

Få ansiktsløft uten å gå under kniven med vår Fotona 4D laser! 

Med vår Fotona 4D laser, som eneste i Kristiansand, kan du blant annet:

-forbedre/oppstramming av slapp hud (for eks: hals, mage etter graviditet, knær, grevinneheng)

-generell hudforbedring

-reduksjon av porer

-linjer/rynker

-volumtap

-pigmentering

-tunge øyelokk

-poser under øynene

-blodkar i ansikt og ben

-strekkmerker og arr

-aktiv akne og aknearr

-leppebehandling

-fjerning av skintags og føflekker

-neglesopp

-cellulitter

-hårfjerning

Anbefaling:

Vi anbefaler et behandlingsforløp på gjennomsnittlig 4 behandlinger, ettersom hvordan utgangspunktet og hvordan man responderer på behandlingen. Ta kontakt med oss for konsultasjonstime.

Vi anbefaler å bruke SkinCeuticals produkter hjemme, mellom hver behandling, for minst mulig nedetid. 

Gjør det vondt?

Behandlingsområdet vil kjøles ned under behandlingen med en egen maskin. Du kan bli noe rød/hoven i etterkant av behandlingen. Flassing er individuelt og kan komme i etterkant av behandlingen. Du kan ta 1g med smertestillende 30min før behandlingen for å slippe ubehag.

OBS! 

Ved hårfjerning ber vi deg om å barbere området 2 dager før timen din.

NYHET!

Liplase:

Vi kan endelig tilby en leppebehandling som "plumper" , øker volumet, definerer og reduserer aldringstegn, uten bruk av fillers. Anbefalt 1-3 behandlinger. Varighet fra 6 mnd. Tilnærmet smertefritt.

PRP (Platelet Rich Plasma)

Glatt skinnende hud

PRP er en injeksjonsbehandling hvor man bruker pasientens eget blod. Den er mer kjent som "Vampyrbehandlingen".

Denne behandlingen har blitt brukt i over lengre tid mot kroniske senskader hos idrettsutøvere,  i ortopedi på sykehusene osv. Forskningene viser effekt av PRP, da dette fører til cellefornyelse og produsering av nye celler.

 

I blodet finner man blodplater. I disse blodplatene finner vi en rekke proteiner som fungerer som veksthormoner for kroppens celler og vev. Det vil si at når vi kutter oss i huden, så aktiviseres blodplatene slik at immunforsvaret starter å reparere skaden.

Ved å ta ut noen ml med pasientens eget blod fra en vene i armen, og sprøyte dette inn igjen i det aktuelle området, vil denne prosessen trigge immunforsvaret til å reparere og fornyer celler. Dette fører til nydannelse av celler som igjen produserer kollagen og elastin, som har en svært viktig funksjon i huden vår. 

 

Hvilket område behandler vi?

Hos LINJER behandler vi PRP mot rynker, pigmentering, arr, hårtap, og ved forbedring av hudhelse.

           

Anbefaling:

Ansiktsbehandling mot pigmentering, arr, anti-aging: 3 behandlinger med 4 ukers mellomrom.

Hårbehandling: 3 - 6 ganger med 3 - 4 uker i mellom.

Gjør det vondt?

Behandling starter med en bedøvelses krem som skal ligge på i 30 min. Deretter vil plasmaet reinjiseres inn under huden, eller kombinere det med microneedling. Ta kontakt dersom du ønsker mer informasjon om denne behandlingen.

OBS!

Alle pasienter blir vurdert og godkjent av lege ved første gangs behandling. Vurderingen er gyldig i 12 mnd. Dersom noe endrer seg innen disse 12 mnd, må du opplyse dette til din behandler. Vi kun i mot timebestilling ved denne behandlingen. Det vil også bli satt opp kontrolltime 14 dager etter behandling for videre oppfølging. Konsultasjon- og samtykkeskjema må være utfylt og godkjent av lege før timen til behandling. Bestill din time 1-3 dager frem i tid.

Fjerning av blodkar på ben

Skjønnhetspleie

På grunn av EU-reglement er det ikke lov for oss å nevne reseptbelagte legemidler noen steder, heller ikke for å informere. All informasjon vil bli gitt på konsultasjon. – Men du kan også ringe/sende oss en sms eller epost så kan vi svare på det du måtte lure på.

Microneedling

kvinne i håndkle

En revolusjonerende hudforyngende behandling som stimulerer hudens celler til å produsere kollagen ved å simulere en ”skade”. Ved å prikke mikroskopiske ”hull” på hudens overflate med et elektrisk instrument lures huden til å tro at den har fått en liten skade. Når huden tror den er skadet vil den frigjøre et utall vekst hormoner slik at kollagen produksjonen settes i høygir og huden fornyes. Sammenlignet med tradisjonelle laser behandlinger, som faktisk lager en skade og arrdannelse i huden, er denne behandlingen 100% fri for ødeleggende kjemikalier eller apparater. En behandling som er godt egnet til akne, pigmentering, rynker, store porer, brannskade/ arr, strekkmerker og generell hudforbedring.

 

Hvilket område behandler vi?

I utgangspunktet kan vi behandle hele kroppen.

 

Gjør det vondt?

Behandling av ansiktet vil det bli brukt en bedøvelses krem som skal ligge på i ca 15-20 min.

Cosmelan

Kvinne med frynser

Cosmelan pigmentbehandling kan brukes på alle typer pigmenteringer: melasma, solskader, pigmentering etter akne og medisin, (også fregner).
* Anvendes for alle hudtyper også mørk hud
* Lett peeling gir foryngende og utglattende effekt
* Veldig effektiv til behandling av akneproblemer, reduserer aknearr
* Behandling kan brukes hele året rundt, også om sommeren
* Inneholder ikke Hydroquinon
* Fjerner pigmentflekker etter laser- og peeling behandlinger.

I 99% av tilfellene forsvinner pigmentflekkene og det gir forbedringer på 95%.
Allerede 7-10 dager etter start av Cosmelan behandlingen, kan du observere en merkbar forbedring av huden. Det oppnås reduksjon i flekkenes størrelse, huden blir mer jevn i fargetone og fornyet. Etter en 7-8 uker (det tar litt lengre tid for mørkere hudtyper) oppnås et maksimalt resultat, flekkene blir redusert og huden får sin naturlige farge. Som en bonus-effekt reduserer Cosmelan tagl-og fettproduktion, minsker porere og er super effektiv til akne hud med pigmenteringer. 

Ha bilen i nærheten av klinikken da du vil ha en brun maske på, etter timen.

Vippeextensions

Ansiktsbehandling

Volum vippe extensions setter man flere falske vipper på din egen naturlig øyevipp. Disse falske vippene er tynnere og lettere og vil derfor ikke skade dine egne vipper.​ Vi lager håndlagde vifter. 

Klassisk vippe extensions er når man påfører den naturlige vippen én singel falsk vipp.

Negledesign

neglefil

Hos LINJER får du negler akkurat som du ønsker. Vi tilbyr gele- og shellac negler. Ta en titt på bildene vi har på facebook eller instagram.

  • White Facebook Icon

Følg oss på Facebook

Lik oss gjerne for nyheter

  • White Instagram Icon

Følg oss på Instagram

Lik oss gjerne for nyheter

465 38 364

Vi gleder oss til å snakke med deg

post@linjerhudpleie.no

Vi hjelper deg gjerne

bottom of page