top of page
botox2.jpg

Filler

Vi kan redusere rynker, gjenbygge tapt volum og gi glød til huden med fillerbehandling.

Velg din behandling

Juvederm

Behandling
Pris
Varighet
Juvederm 0,5ml
2625,-
30 min
Juvederm 1ml
3570,-
30 min

Vi tar kontakt!

Trenger du riktig behandling eller hjelp?
Legg igjen kontaktinformasjon så kontakter vi deg!

Om behandlingen

Glatt ut rynker og folder med Juvederm

Juvederm er en gele med glatt konsistens, som består av Hyaluronsyre. Det er et stoff som finnes naturlig i huden, og som gir huden volum og fuktighet. Ved å injisere gelen i huden gjenoppretter vi hudens volum, sletter ansiktsrynker og folder og gjenvinner leppenes utseende. Fordelen med Juvederm er at den har en glatt konsistens, som lett flyter inn i huden og gir et glatt, naturlig utseende og følelse. De fleste andre fillere har en granulatkonsistens, slik at de kan kjennes kornete.

Juvederm og hyaluronsyre

Hyaluronsyre er et stoff som naturlig finnes i kroppen. Ved fillerbehandling blir Hyaluronsyre (Juvederm) injisert inn i rynkene for å fylle de opp. Hyaluronsyre lages som en gel av ikke-animalsk virkestoff. Denne gelen sprøytes inn i huden med svært tynne nåler. Eksempler på typiske områder som behandles er rynker rundt munnen, dypere linjer fra nesen (nasolabial fure), munnvikene, lepper osv. Vi kan også modulere og bygge kinnben, hake, definere kjevelinjen og løfte ansiktet med filler. Behandlingen gir umiddelbare resultater.

Hva behandles med fillers?

Hos LINJER behandler vi linjer i munnviken, nasolabial (området mellom nesa og kinnet), lepper, kinnben, tåregrop, arr og mye mer. Med fillers kan vi også gjenopprette volum som er tapt i et ansikt.

 

Bestill en konsultasjonstime hos din behandler for å få en individuell behandlingsplan for deg.

Før behandlingen

Du må ha konsultasjonstime før du bestiller en behandlingstime.

Vi vil sende deg et samtykkeskjema for å innhente helseopplysninger. Dette skjemaet blir sendt til legen slik at legen kan foreta en konsultasjon hvor man kartlegger ønsket behandling. Kom gjerne usminket til behandlingstimen. 

På grunn av EU-reglement er det ikke lov for oss å nevne reseptbelagte legemidler som benyttes til rynkebehandling, heller ikke for å informere deg som kunde. All informasjon vil bli gitt på konsultasjon eller du kan kontakte oss her dersom du ønsker informasjon.

bottom of page