top of page
Smiler i speilet

Medisinsk hudpleie

Vi tilbyr unike kjemisk peeling tilpasset din hud.

Velg din behandling

Medisinsk hudpleie

Behandlinger
Pris
Varighet
Skreddersydd peeling
1700,-
45 min
Velvære peel
1800,-
1t
TCA 10%
1799,-
TCA 5%
1599,-
Cosmelan
6000,-
15 min
Quick fix peel
1500,-
30 min
Anti Pigment
799,-
Anti Akne
799,-
Retinolpeel
799,-
a
Mandel + sitron peel 30%
1599,-
Sitronsyre peel 30%
1499,-

Om behandlingen

Vi bruker glykolsyre fra SkinCeuticals i forskjellige styrker for å kunne oppnå det resultatet du ønsker. Hvor høy stryke du trenger er avhengig av hvilken hud og hudtype du har. Dette blir vurdert av våre sykepleiere før utføringen av behandlingen. Rett etter behandling vil du være lettere rød i huden. Det er viktig at du har en god hudpleierutine hjemme som kan forsterke effekten av behandlingen. La oss hjelpe deg med å skreddsy en behandling fulgt med hjemmeprodukter for deg.

Cosmelan er en depigmenteringsmetode med en intensiv korrigerende effekt som regulerer overproduksjon av melanin i melanocyttene, og også forhindrer og kontrollerer utseendet på nye mørke flekker. Cosmelan virker inn under alle stadiene av hyperpigmenterings-prosessen, for å fjerne all eksisterende hyperpigmentering. Dette fører til at tidligere mørke pigmentflekker ikke dukker opp igjen, i tillegg til å hindre dannelsen av ny hyperpigmentering. Den har en dobbel korrigerende og kontrollerende effekt, og oppnår korte og langsiktige resultater ved å holde hyperpigmentering under kontroll. Metoden omfatter 4 behandlingsfaser. Behandlingsforløpet består av én klinikkbehandling for å fjerne synlige pigmenteringer i hudoverflaten, og et hjemmeprogram i 3 deler som jobber dypere i Dermis slik at man hemmer enzymet Tyrosinase og Melaninsyntesen. Cosmelan vil også beskytte huden mot oksidativt stress, redusere inflammasjon, redusere linjer, akne arr og store porer. Cosmelan gir i tillegg glød, en sterkere hudbarriere og en jevnere hudtone. Behandlingen er trygg for alle aldre, hudtyper og etnisiteter.

Før behandlingen

Før behandlingen må vi innhente helseopplysninger fra deg via et samtykkeskjema. Dette skjemaet blir sendt til legen slik at legen kan foreta en konsultasjon hvor man kartlegger ønsket behandling. Stedet vil bli renset før behandling for å unngå infeksjoner.

Hva behandles med medisinsk hudpleie?

Pigmenter

Melasma

Store porer

Urenhud

Aknearr

Aktiv akne

Fine linjer

Gusten hud

Ujevn hudtone

Grov hudstruktur

Roscea

bottom of page