top of page
Hudhydrering

Fotona Laser

Få ansiktsløft uten å gå under kniven med vår Fotona 4D/5D laser! Vi kan også tilby Liplase, en leppebehandling som "plumper", øker volumet, definerer og reduserer aldringstegn, uten bruk av fillers. Andre behandlinger som vi utfører med laser, kan du se nedenfor.

Vi tar kontakt!

Trenger du riktig behandling eller hjelp?
Legg igjen kontaktinformasjon så kontakter vi deg!

Ansikt

Behandling
Pris
Varighet
Hydralase
2500,-
30 min
Aktiv akne/aknearr
3000,-
45 min
Liplase
1700,-
30 min
Blodkar ansikt
2500,-
45 min
Fjerning av Skintags/Vorter/Arr/Pigmenter
500,-
30 min
Røykelinjer x3
5000,-
30 min

Informasjon

Om behandlingen

Fotona 4D/5D Er en av våre mest populære behandlinger hos oss Mange som kommer til oss ønsker en behandling med god effekt, men som samtidig gir naturlig resultat. Vi bruker Fotona laser som er utviklet for å kunne behandle en rekke ulike indikasjoner og hud utfordringer. Vi kan blant annet behandle arr, blodkar, akne og hudoppstramming – I dette innlegget tar vi for oss Fotona 4D/5D – steg for steg!

Fotona 4D/5D er en ikke-kirurgisk behandling, med lite nedetid. Vi kombinerer 2 typer av laser, som går ned i ulike bølgelengder i huden.

 

Først vil vi ta en konsultasjon, for å se hvilke forventninger du har. Sammen vil vi legge en plan for en behandling som passer deg og dine mål. Hvis man er ute etter en behandling som gir hudoppstramming, og en finere hud overflate- så vil absolutt Fotona 4D/5D være det riktige valget for deg.

 

Du kan forvente at huden vil være tørr og rødt 1-3 dager i etterkant av behandlingen. Fra ca dag 2-4 vil du kunne se mild/moderat flassing. Fra dag 5-7, vil huden gå tilbake til å være normal. Husk at alle hud reagerer ulikt, så nedetid kan variere fra person til person. Det er viktig å bruke høy solfaktor etter, og før behandling- samt unngå soling da huden er ekstra ømfintlig. Hos mørkere hudtyper må man forbehandle huden før denne behandlingen.

 

Vi anbefaler 2-4 behandlinger, ut ifra utgangspunktet ditt.

Hva behandles Fotona Laser?

● Forbedre/oppstramming av slapp hud (for eks: hals, mage etter graviditet, knær, grevinneheng)

● Generell hudforbedring

● Reduksjon av porer

● Linjer/rynker

● Volumtap

● Pigmentering

● Tunge øyelokk

● Poser under øynene

● Blodkar i ansikt og ben

● Strekkmerker og arr

● Aktiv akne og aknearr

● Leppebehandling

● Fjerning av skintags og føflekker

● Meglesopp

● Cellulitter

● Hårfjerning

bottom of page