top of page

LINJER brenner for å hjelpe mennesker med en medisinsk tilstand. Vår visjon er ” less is more” og ønsker med dette å gi kundene våre et naturlig utseende. Vi er opptatt av å oppdatere oss innen fag og teknologi, og vil med dette tilby kundene de beste behandlingene. Vår kunnskap er din trygghet. 

Om oss

Våre ansatte

Hien

Kosmetisk dermatologisk sykepleier

Hien er autorisert sykepleier med videreutdanning i kosmetisk dermatologi fra Senzie Akademiet. Hun elsker injeksjonsarbeid, og er detaljfokusert. Hun utfører og laserbehandlinger samt andre hudbehandlinger.

Som person er hun jordnær, omsorgsfull og petimeter.

Eva

Negledesigner

Eva er sertifisert negledesigner og har jobbet med dette i mange år. Hun er en petimeter og perfeksjonist når det gjelder detaljer. Hun utfører og vippeløft og brynslaminering.

Som person er hun rolig, morsom og nøye.

Angela

Kosmetisk dermatologisk sykepleier

Angela er utdannet ved Senzie Akademiet.
Hun elsker å jobbe med laserbehandlinger, microneedling og kjemisk peeling. I tillegg til dette utfører hun og injeksjonsbehandlinger.

Som person er hun varm, sprudlende og omsorgsfull.

Jae

Fotterapeut og negledesigner

Jae er sertifisert negldesigner og fotterapeut. Hun utfører også Microblading, permanent make up, vippeløft og vippeextensions.

Som person er hun livlig, serviceminded og morsom.

Erik Hellem

Ansvarlig lege for klinikken

Erik er vår ansvarlig lege for klinikken. Han har jobbet i mange år som overlege på sykehuset i Kristiansand før han startet hos oss.

Som person er han rolig, varm og trygg.

bottom of page